Το Phyto Complete είναι πλούσιο σε φυτοθρεπτικά συστατικά, περιέχει φυσική καφεΐνη, καθώς και ένα συνδυασμό βιταμίνης C, βιταμίνης Β3, χρωμίου και εκχυλισμάτων από βότανα, όπως γκουαρανά, πράσινο τσάι, γκρέιπφρουτ, σταφύλι και μαύρο καρότο.

FIIT-NS™

Το συστατικό Fiit-NS™ είναι ένα μείγμα πολυφαινολών που εξάγονται από φρούτα και λαχανικά. Μελέτες έχουν δείξει ότι αυτό το μείγμα μπορεί να μειώσει τη μάζα του κοιλιακού λίπους, το μέγεθος της περιφέρειας της μέσης, προσφέρει βελτιωμένη ζωτικότητα, ενέργεια και μπορεί να επηρεάσει θετικά την ποιότητα ζωής που σχετίζεται με την υγεία (HRQOL), μειώνοντας παράλληλα την κούραση και την κόπωση.1, 2

Ένα κουτάλι με σαφράν πάνω στο τραπέζι

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΑΦΡΑΝ

Το μοναδικό εκχύλισμα σαφράν επιστημονικώς τεκμηριωμένο ότι βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και τη διάθεση μετά το πρωινό ξύπνημα και ότι μπορεί να διατηρήσει υψηλά τα βραδινά επίπεδα μελατονίνης σας, υποστηρίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του κύκλου ύπνου & αφύπνισης. Το εκχύλισμα σαφράν που περιέχει το Night Mode θα σας βοηθήσει επίσης στη μείωση της έλλειψης ύπνου, ενώ ο ποιοτικός ύπνος κατά τη διάρκεια της νύχτας θα σας αναζωογονήσει με ανανεωμένη ενέργεια για την επόμενη μέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ύπνο και συμβουλές για το πώς να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mind-wellnesshub.com.

Yoga σε εξωτερικό χώρο

EPICOR®

Σε αντίθεση με άλλα συμπληρώματα διατροφής,  βιταμινών ή μετάλλων, το EpiCor® είναι ένα συστατικό από ζυμωθείσα ξηρά μαγιά, που είναι επιστημονικώς τεκμηριωμένο ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η καθημερινή λήψη του συστατικού EpiCor® βοηθά τους ανθρώπους να ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, υποστηρίζοντας την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος, προάγοντας την καλή λειτουργία της ρινικής κοιλότητας ενισχύοντας θετικά και το εντερικό μικροβίωμα

Συμπληρώματα Διατροφής που υποστηρίζουν ένα υγιές γαστρεντερικό σύστημα 

ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΆ ΚΑΙ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΆ

Η διατήρηση ενός υγιούς γαστρεντερικού συστήματος είναι το κλειδί στην πρόληψη πολλών προβλημάτων υγείας. Για τον λόγο αυτόν, είναι ζωτικής σημασίας να καταναλώνουμε τροφές και συμπληρώματα διατροφής που ρυθμίζουν θετικά το γαστρεντερικό μας σύστημα με «καλά βακτήρια» και εδώδιμες ίνες. Καταναλώνοντας και τα δύο, ενισχύουμε τα καλά βακτήρια στο έντερό μας, βοηθώντας παράλληλα τον οργανισμό μας να προστατευτεί από προβλήματα στο γαστρεντερικό μας σύστημα , άγχος, μειωμένη άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος, προβλήματα ύπνου και διαταραχές της διάθεσης.

Ένα χαρούμενο ζευγάρι νέων 

VERISOL®P

Τα VERISOL®P είναι βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου τα οποία έχουν αναπτυχθεί ειδικά και είναι επιστημονικώς τεκμιριωμένα ότι παρέχουν τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα στο ανθρώπινο δέρμα, με ορατά αποτελέσματα σε μόλις 4 εβδομάδες. Τα βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου λειτουργούν ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό του δέρματος από το εσωτερικό του.