Επικοινωνήστε μαζί μας

Herbalife International Greece S.A.

Πεντέλης 110, 15126

Μαρούσι, Αθήνα

Ελλάδα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:  +302103009911

Γενικό E-mail Επικοινωνίας: infogreece@herbalife.com

E-mail για θέματα Marketing: marketinggreece@herbalife.com

 

Εξυπηρέτηση Ανεξάρτητων Συνεργατών

 

Τρόποι επικοινωνίας:

  • Τηλεφωνικά: 210 810 8800, ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00π.μ. - 16:00μ.μ.

 

  • Υποστήριξη Online, πατήστε εδώ για να συνδεθείτε. Για αιτήματα και επισύναψη αρχείων χρησιμοποιήστε το Online Support μόνο.

 

  • Online Self-Service Center, πατήστε εδώ για να συνδεθείτε.  Tο Online Self-Service Center θα είναι διαθέσιμο στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες για να υποβάλλουν τα αιτήματά τους όπως είναι η προσθήκη/αφαίρεση συζύγου ή συντρόφου ζωής, η αλλαγή ονόματος, η υποβολή της Φόρμας 10 πελατών, η Παραίτηση αλλά και η παρακολούθηση της κατάστασης των αιτημάτων μέσω ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την με την παρουσία της Herbalife διεθνώς, μπορείτε να επισκεφτείτε το παγκόσμιο site της εταιρείας, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο www.herbalife.com


ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

 

Αν έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες ή γνωρίζετε κάτι που μπορεί να παραβιάσει τις αρχές μας, τον κώδικά μας, τις πολιτικές μας ή τον νόμο, ενημερώστε μας αμέσως.

 

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, μεταξύ άλλων οι επιχειρηματικοί μας εταίροι, αντιπρόσωποι, προμηθευτές και ανάδοχοι, να επικοινωνούν μαζί μας αμέσως για οποιαδήποτε γνωστή ή εικαζόμενη αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

 

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση IntegrityLine.Herbalife.com για να αναφέρετε στη Herbalife αν έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες όσον αφορά τη δεοντολογική συμπεριφορά. 

Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται την ανησυχία σας, η αναφορά σας θα ληφθεί σοβαρά υπόψη. Αναφέρετε την ανησυχία σας 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, χωρίς ενδοιασμούς ή φόβο για αντίποινα. 

 

«Κάνουμε Πάντα Το Σωστό». Το ζήτημα δεν είναι μόνο τι κάνουμε, αλλά ποιοι είμαστε.