START YOUR BUSINESS TODAY

Ανεξάρτητος Συνεργάτης δουλεύει πάνω σε laptop στο σπίτι.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δημιουργήστε τη δική σας επιχείρηση με τη Herbalife – ένα από τα κορυφαία brand απευθείας πωλήσεων παγκοσμίως. Ξεκινήστε σήμερα – επωφεληθείτε από την τεκμηριωμένη επιτυχία μας ως ηγέτες του κλάδου και την εμπειρία δεκαετιών και θέστε τα θεμέλια για τη δική σας επιχείρηση.

Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Herbalife Nutrition συζητάει με έναν καταναλωτή.

ΓΙΝΕ ΕΣΥ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Επιλέξτε το ωράριό σας και εργαστείτε από οπουδήποτε επιθυμείτε. Η ευελιξία του ωραρίου βοηθάει θετικά σε μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Δημιουργήστε την ομάδα σας και χτίστε μια επιχείρηση που προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής σας.

Herbalife Nutrition Formula 1 Ροφήματα με χρυσό σήμα.

GOLD STANDARD GUARANTEE

Δεσμευόμαστε με την εγγύηση Gold Standard για να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε. Αυτό που δείχνει είναι ότι είμαστε εύκολοι στη συνεργασία, λειτουργούμε με πλήρη διαφάνεια και μπορούμε να σας προσφέρουμε εξαιρετικούς όρους για να υποστηρίξουμε τους επιχειρηματικούς στόχους σας.

Green Tick

Χαμηλό κόστος εκκίνησης:
Δεν υπάρχει ελάχιστη αξία παραγγελίας ή απαίτηση για αγορά πωλήσεων ή επιχειρηματικών εργαλείων.

Green Tick

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων:
100% επιστροφή για το Πακέτο Ανεξάρτητου Συνεργάτη Herbalife σε περίπτωση που η ιδιότητα Ανεξάρτητου Συνεργάτη ακυρωθεί για οποιονδήποτε λόγο εντός 90 ημερών.

Green Tick

Πλήρης επιχειρηματική διαφάνεια:
Σαφείς και ακριβείς επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα πιθανά εισοδήματα. 

Green Tick

Εγγύηση επιστροφής:
100% επιστροφή για όλα τα απώλητα προϊόντα που αγοράστηκαν εντός 12 μηνών σε περίπτωση που η ιδιότητα του Ανεξάρτητου Συνεργάτη ακυρωθεί για οποιονδήποτε λόγο..

    

Ένας άνδρας και μια γυναίκα μιλάνε και γελάνε στο Herbalife Nutrition club.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Μοιραστείτε το πάθος σας με εκατομμύρια άλλους λάτρεις της υγιεινής διατροφής και του δραστήριου τρόπου ζωής σε ολόκληρο τον κόσμο. Επωφεληθείτε από την εξειδικευμένη εκπαίδευση, υποστήριξη και πρόσβαση σε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί από κορυφαίους επιστήμονες της διατροφής. Τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής ή σε σούπερ μάρκετ – πωλούνται αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών της Herbalife.

Herbalife Nutrition Starter Πακέτο αποτελείται από.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΚΕΤΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Εγγραφείτε, ξεκινήστε την επιχείρησή σας και παραγγείλτε το πακέτο εγγραφής, που περιέχει τα απαραίτητα εργαλεία και εκπαιδευτικό υλικό για να κάνετε την αρχή.

Green Tick

Τσάντα ώμου Herbalife

Green Tick

Προϊοντικός Κατάλογος Herbalife

Green Tick

Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με γεύση Vanilla Crème 

Green Tick

Πακέτο υποδοχής Herbalife

Green Tick

Shaker Herbalife 

Green Tick

Scoop Herbalife

Green Tick

Πρόσβαση σε online εργαλεία και εκπαιδευτικό υλικό

  

Ένας Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Herbalife Nutrition δίνει συμβουλές σε έναν καταναλωτή.

ΓΙΝΕΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Γίνετε coach, μέντορας και φίλος. Βοηθήστε τους πελάτες να ξεπεράσουν τις κακές συνήθειές τους, να βελτιώσουν τη διατροφή τους και να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Μια μοναδική πτυχή της Επιχειρηματικής Ευκαιρίας της Herbalife είναι η εκτίμηση που δείχνουν οι πελάτες στον Ανεξάρτητο Συνεργάτη τους. Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας σήμερα και κάντε τη διαφορά.

  

FAQ – Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Πόσο χρόνο θα πρέπει να αφιερώνω;

Εσείς αποφασίζετε πόσο χρόνο και προσπάθεια θα επενδύσετε στην Επιχειρηματική Ευκαιρία της Herbalife. Το αν θα αφιερώνετε 40 ή 4 ώρες την εβδομάδα – ή και καθόλου – εξαρτάται μόνο από εσάς.

Ε: Πόσα χρήματα θα κερδίζω;

Αυτό εξαρτάται από εσάς… ωστόσο, είναι καλό να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Είτε επιλέξετε να ακολουθήσετε πλήρη ή μερική απασχόληση, ο αριθμός των ωρών, η ενέργεια και η αφοσίωση που θα επιδείξετε θα καθορίσουν τα αποτελέσματά σας. Πριν πάρετε μια απόφαση, παρακαλούμε να διαβάσετε τη Δήλωση της Herbalife για τα Τυπικά Κέρδη των Ανεξάρτητων Συνεργατών.

Ε: Ποια είναι τα κύρια οφέλη;

1. Ευελιξία
Επιλέξτε το ωράριό σας και εργαστείτε από οπουδήποτε επιθυμείτε – μια επιχειρηματική ευκαιρία που προσαρμόζεται στη ζωή σας.

2. Ποιότητα
Σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα, που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα και χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια πελάτες καθημερινά.

3. Κοινότητα
Όταν γίνεστε μέλος στην Επιχειρηματική Ευκαιρία της Herbalife, γίνεστε μέλος σε μια εδραιωμένη παγκόσμια κοινότητα – λάβετε υποστήριξη και συμβουλές και ενταχθείτε στην οικογένεια της Herbalife.

4. Ανταμοιβές
Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στην πλατφόρμα Ανεξάρτητων Συνεργατών μας. Θα ανακαλύψετε προσφορές και εκπτώσεις, καθώς και το τελευταίο εκπαιδευτικό υλικό για να ενισχύσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τα προϊόντα και τη διατροφή.

Ε: Πώς μπορώ να μάθω για τη διατροφή;

Όταν γίνεστε Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Herbalife, αποκτάτε πρόσβαση σε ολοκληρωμένα εργαλεία εκπαίδευσης και κατάρτισης που θα σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για τη διατροφή, την ευεξία, τεχνικές πωλήσεων και άλλα.

Ε: Μπορώ να το ακυρώσω αν δεν μου αρέσει;

Διευθύνετε την επιχείρησή σας με χαμηλό κόστος εκκίνησης – και αυτό είναι κομμάτι της εγγύησης Gold Standard που μας δεσμεύει απέναντι στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες. Αν η Επιχειρηματική Ευκαιρία της Herbalife δεν σας ταιριάζει, μπορείτε να ακυρώσετε την ιδιότητα Ανεξάρτητου Συνεργάτη σας εντός των πρώτων 12 μηνών.

Ε: Γιατί να γίνω μέλος;

Μάθετε περισσότερα
Αποκτήστε πρόσβαση σε εργαλεία γνώσης και σε αποκλειστικές εκδηλώσεις που ενισχύουν την εκπαίδευση και κατάρτισή σας αναφορικά με τα προϊόντα μας και τη διατροφή γενικότερα.

Κερδίστε περισσότερα
Προσαρμόστε την εργασία σας στη ζωή σας, βοηθήστε τους άλλους και ασχοληθείτε με κάτι που αγαπάτε. Επωφεληθείτε από ευκαιρίες για κύριο ή δευτερεύον εισόδημα με ένα από τα κορυφαία brand απευθείας πωλήσεων παγκοσμίως.

Ε: Πώς μπορώ να ξεκινήσω;

1. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα.
2. Ένας Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Herbalife θα επικοινωνήσει μαζί σας.
3. Συμπληρώστε και υπογράψτε το ηλεκτρονικό συμβόλαιο.
4. Συγχαρητήρια! Μόλις γίνατε Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Herbalife! – θα σας δοθεί ο Κωδικός Ανεξάρτητου Συνεργάτη