Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, καθώς η Herbalife έχει αναπτυχθεί και προσεγγίζει εκατομμύρια ανθρώπους σε 95 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Η δέσμευσή μας για τη βελτίωση της ζωής και των κοινοτήτων μας παραμένει στον πυρήνα όλων όσων κάνουμε. Δεν κάνουμε καμία διάκριση μεταξύ της Παγκόσμιας Ευθύνης μας και της λειτουργίας της επιχείρησής μας. Οι προσπάθειές μας να έχουμε θετικό αντίκτυπο στους υπαλλήλους μας, στα μέλη μας, τις κοινότητες και τον πλανήτη, ενώ παράλληλα προωθούμε τη βιώσιμη επιχειρηματική ανάπτυξη, καλύπτουν κάθε πτυχή αυτού που είμαστε.

Η Εταιρεία μας έχει δομηθεί με γνώμονα τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων μέσω προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας, κοινωνικής υποστήριξης και της ευκαιρίας για τη δημιουργία μιας επιχείρησης.  Η παγκόσμια παρουσία μας σημαίνει ότι δεσμευόμαστε να κάνουμε περισσότερα για να παρέχουμε ουσιαστικές ευκαιρίες, με έμφαση στην υποστήριξη υγιών κοινοτήτων, στην οικονομική ενδυνάμωση και σε έναν ακμάζοντα πλανήτη. Δεσμευόμαστε στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UNSDG) και έχουμε προσχωρήσει στο Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ ως υπογράφον μέλος. Είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση των κοινοτήτων, ευθυγραμμιζόμενοι με τους στόχους που ορίζονται από τους UNSDG, και συγκεκριμένα:

50 από 50: Δημιουργία 50 εκατομμυρίων θετικών αποτελεσμάτων

Για να προωθήσουμε την πρόοδο, έχουμε θέσει ως στόχο να επιτύχουμε 50 εκατομμύρια θετικά αποτελέσματα που τρέφουν τους ανθρώπους και τον πλανήτη μας μέχρι την 50η επέτειό μας το 2030. Η δέσμευσή μας είναι μια υπόσχεση για την προώθηση απτών πράξεων για το καλό στις κοινότητες όπου ζούμε και εργαζόμαστε. Τα θετικά αποτελέσματα είναι μετρήσιμα, εύκολα αναγνωρίσιμα και επαληθεύσιμα, παρέχοντας οφέλη στους ανθρώπους, τις κοινότητες και τον πλανήτη μας.

Είτε επιτύχουμε θετικό αντίκτυπο μέσω ενός γεύματος που προσφέρουμε, μέσω της αφαίρεσης ενός κιλού πλαστικού από τη ροή των απορριμμάτων είτε ενός ωφελούμενου από ένα πρόγραμμα ενημέρωσης της κοινότητας, θα επιτύχουμε αυτά τα θετικά αποτελέσματα μέσω των συνδυασμένων προγραμμάτων Παγκόσμιας Ευθύνης στους βασικούς μας πυλώνες.

 

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – Global Responsibility Report

 

Μάθετε περισσότερα: IAmHerbalifeNutrition.com/global-responsibility

 

Ακολουθήστε μας: 

Facebook:  https://www.facebook.com/HerbalifeGreeceCyprus/

Instagram:  https://www.instagram.com/herbalife.gr.cy/

Youtube:  https://www.youtube.com/playlist?list=PL29529CF1FF4A369F

Tik Tok:  https://www.tiktok.com/@herbalife_gr_cy