Είναι η Herbalife απάτη;

Herbalife Nutrition Gold Standard Εγγυήσεις

Όχι, η Herbalife δεν είναι απάτη. Η Herbalife είναι μια παγκόσμια εταιρεία απευθείας πωλήσεων που αναπτύσσει και πωλεί διατροφικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής.

Από το 1980 που ιδρύθηκε, η Herbalife έχει εξελιχθεί στη No.1 εταιρεία ελέγχου βάρους και ευεξίας, καθώς και σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διατροφής του κόσμου. Παρέχουμε διατροφή υψηλής ποιότητας σε καταναλωτές σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσα από ένα δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών.

Η επιχειρηματική ευκαιρία της Herbalife βασίζεται στη δέσμευσή μας για υψηλά πρότυπα ποιότητας και διαφάνεια. Με χαμηλό κόστος εκκίνησης και εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 90 ημερών, η Herbalife προσφέρει ασφάλεια σε όποιον επιθυμεί να γίνει Ανεξάρτητος Συνεργάτης.

Η επιχειρηματική ευκαιρία της Herbalife συνεπάγεται σκληρή δουλειά. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος πλουτισμού, ούτε εγγύηση επιτυχίας.  

Η Herbalife υποστηρίζει Ανεξάρτητους Συνεργάτες μέσω εργαλείων μάρκετινγκ και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που περιλαμβάνουν τεχνικές ανταμοιβής πωλήσεων. Η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 40 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία της διατροφής και συνεχίζει να είναι η κορυφαία επιλογή για τον έλεγχο του βάρους και την ευεξία.

 

Γιατί η Herbalife δεν είναι απάτη;

Η Herbalife λειτουργεί σε πάνω από 90 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, εφαρμόζοντας πιστά όλους τους τοπικούς, περιφερειακούς και διεθνείς νόμους και κανονισμούς. Η εγγύηση Gold Standard της Herbalife είναι ένα σύνολο πολιτικών που εφαρμόζονται για την προστασία όλων των Ανεξάρτητων Συνεργατών και πελατών μας.  

 

Δείτε παρακάτω τις εγγυήσεις Gold Standard που παρέχουμε:

  1. Χαμηλό κόστος Εκκίνησης: Το τέλος συμμετοχής για την εγγραφή ως Ανεξάρτητος Συνεργάτης είναι χαμηλό και δεν υπάρχει ελάχιστη απαίτηση αγορών. Επίσης, αποθαρρύνουμε έντονα την αγορά αποθέματος σε ποσότητες χονδρικής από τους καινούριους Ανεξάρτητους Συνεργάτες.
  2. Χωρίς πρόσθετα έξοδα: Δεν υπάρχει απαίτηση αγοράς πρόσθετων εργαλείων επιχειρηματικής λειτουργίας ή πωλήσεων πριν από την έναρξη ή τη Συνέχιση της Ανεξάρτητης Συνεργασίας με τη Herbalife. 
  3. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών: όλοι οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες έχουν δικαίωμα πλήρους αποζημίωσης στο ύψος του κόστους του πακέτου Εκκίνησης Herbalife εντός 90 ημερών σε περίπτωση ακύρωσης της Ανεξάρτητης Συνεργασίας για οποιονδήποτε λόγο. Επιστρέφουμε ακόμα και τα έξοδα αποστολής.
  4. Εγγύηση αποζημίωσης 12 μηνών: Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100% για όλα τα προϊόντα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες έχουν μπροστά τους έναν ολόκληρο χρόνο για να επιστρέψουν μεμονωμένα ή συνολικά τα προϊόντα που δεν έχουν χρησιμοποιήσει κατά τους προηγούμενους 12 μήνες.
  5. Εκπαίδευση και κατάρτιση: Καθορίζουμε με σαφήνεια τα πλεονεκτήματα κάθε προϊόντος και την κατάλληλη μέθοδο χρήσης του απευθείας στην ετικέτα – έτσι, θέλουμε να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι τα σωστά προϊόντα λαμβάνονται με τον σωστό τρόπο για να οδηγήσουν σε ρεαλιστικά αποτελέσματα.  
  6. Διαφάνεια και εντιμότητα: Προσφέρουμε ρεαλιστικές προσδοκίες και ορθές πληροφορίες σχετικά με την επιχειρηματική ευκαιρία, τις δυνατότητες κέρδους και την προσπάθεια που απαιτείται για επιτυχία σε όλα τα επίπεδα. 
  7. Αμοιβαία συμφωνία: Ζητούμε από κάθε καινούριο Ανεξάρτητο Συνεργάτη να δηλώσει εγγράφως ότι έχει λάβει γνώση των εγγυήσεων Gold Standard πριν από την αποδοχή της Αίτησης Ανεξάρτητης Συνεργασίας και Σύμβασης με την Herbalife. 

 

Πηγή: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-a-scam/