Μπορούν τα προϊόντα της Herbalife Nutrition να προκαλέσουν ηπατικές βλάβες;

Ποιοτικός Έλεγχος για τα Προϊόντα της Herbalife Nutrition

Όχι, τα προϊόντα της Herbalife Nutrition δεν προκαλούν ηπατικές βλάβες. Καθημερινά, εκατομμύρια καταναλωτές χρησιμοποιούν με ασφάλεια προϊόντα της Herbalife Nutrition. Στα προϊόντα μας δεν έχουν βρεθεί ποτέ γνωστές ηπατοτοξίνες (δηλαδή τοξικές χημικές ουσίες που βλάπτουν το ήπαρ), ενώ δεν έχουν υπάρξει ποτέ αποδείξεις περί συσχέτισης των προϊόντων και των συστατικών μας με ηπατική νόσο.

Για την ακρίβεια, δεν υπάρχουν αποδείξεις που να υποστηρίζουν κανέναν ισχυρισμό ότι η κατανάλωση προϊόντων Herbalife Nutrition μπορεί να σχετίζεται με βλάβες του ήπατος ή ηπατίτιδα σε προηγουμένως υγιή άτομα.

Όλα τα συστατικά μας προέρχονται από φυσικές πηγές. Το πρόγραμμα Seed to Feed διασφαλίζει ότι όλα τα συστατικά Herbalife Nutrition περνούν από αυστηρή διαδικασία ελέγχου, που υποστηρίζεται από επιστημονικές έρευνες. Όλα τα συστατικά που συγκεντρώνουμε για τα προϊόντα μας έχουν αποτέλεσμα όταν συνδυάζονται με μια ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό, δραστήριο τρόπο ζωής και υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού. Οι εγκαταστάσεις Καινοτομίας και Παρασκευής μας έχουν πιστοποιηθεί με το πρότυπο ISO 45001 για την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια από την NSF-ISR.

Έχουν κάποια βάση οι ιατρικοί ισχυρισμοί σχετικά με τα προϊόντα της Herbalife Nutrition και τις επιπλοκές τους στην υγεία;

Από το 2005, 27 κράτη του κόσμου έχουν διερευνήσει υποτιθέμενους ισχυρισμούς ότι τα προϊόντα της Herbalife Nutrition ενδέχεται να έχουν προκαλέσει ηπατικές βλάβες. Η απόφαση που ελήφθη μετά από αυτήν την έρευνα ήταν ότι δεν στοιχειοθετούνταν λόγοι για ρυθμιστικές ενέργειες έναντι των προϊόντων Herbalife Nutrition, καθώς δεν υπήρχαν αποδείξεις συσχέτισης των προϊόντων μας με τις περιπτώσεις ηπατικής βλάβης που είχαν αναφερθεί. 

Η ομάδα ειδικών μας συνεργάζεται στενά με κρατικούς αξιωματούχους και κλινικούς επιστήμονες, προσφέροντας πλήρη διαφάνεια και πρόσβαση στους φακέλους με τις συνθέσεις και τα συστατικά των προϊόντων μας, ενώ κοινοποιούμε με δική μας πρωτοβουλία τα αποτελέσματα των ανεξάρτητων ελέγχων σχετικά με την καθαρότητα και ακεραιότητα των προϊόντων μας.

Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις οι ειδικοί επιστήμονές μας καθώς και καταξιωμένοι ανεξάρτητοι ειδικοί έχουν υποβάλει αντικρουόμενα τεκμήρια, ενώ πολλά από αυτά έχουν δημοσιευτεί σε σοβαρά επιστημονικά περιοδικά κατόπιν αξιολόγησης από ομοτίμους.

 

Πηγή: https://www.herbalife.co.uk/faq/can-herbalife-products-cause-liver-damage/