Πίτσα Herbalife Nutrition

Ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα φαγητά όλων μόλις αναβαθμίστηκε, καθώς η πίτσα που σας προτείνουμε δεν περιέχει καθόλου πρόσθετη ζάχαρη ενώ αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης.

Μερίδες: 2
Συστατικά:
  • Για τη ζύμη:
  • 150 g βιολογικό λευκό σκληρό αλεύρι και λίγο επιπλέον για το ζύμωμα
  • 2 μερίδες (15 g) Beta heart®
  • 2 μερίδες (12 g) Formula 3 Εξατομικευμένες Πρωτεΐνες σε Σκόνη
  • 1½ κ.γ.baking powder
  • ¼ κ.γ. αλάτι
  • 120 ml ζεστό νερό
  • Για τα υλικά της πίτσας:
  • 1 μερίδα (32 g) Gourmet Σούπα Τομάτας
  • ½ κ.γ. ρίγανη
  • 50 ml νερό
  • 75 g μοτσαρέλα τριμμένη ή ελαφρώς θρυμματισμένη
Μέθοδος:

Για τη ζύμη:

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C ή στους 160°C αν χρησιμοποιήσετε αέρα.Ανακατέψτε όλα τα υλικά για τη ζύμη ώστε να ομογενοποιηθούν

Δουλέψτε καλά τη ζύμη για 10 λεπτά μέχρι να αποκτήσει ομοιόμορφη, ανάλαφρη και ελαστική υφή και πλάστε τη σε μπάλα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουζινομηχανή ή μίξερ με γάντζο ζύμης.Αλευρώστε την επιφάνεια στην οποία θα δουλέψετε και ανοίξτε τη ζύμη της πίτσας σε διάμετρο περίπου 30 εκατοστά και πάχος 4-5 χιλιοστά.Μεταφέρετε τη βάση της πίτσας σε ένα ταψί ψησίματος.

 

Για τα υλικά:

Ανακατέψτε τη Gourmet Σούπα Τομάτας με τη ρίγανη και το νερό έως ότου το μείγμα αποκτήσει υφή παρόμοια με κέτσαπ. Απλώστε ομοιόμορφα πάνω στη ζύμη μια λεπτή στρώση σάλτσας χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος ενός κουταλιού και αφήστε ακάλυπτο 1 εκ. από τις άκρες της ζύμηςΤέλος, μοιράστε ομοιόμορφα τη μοτσαρέλα και ψήστε την πίτσα σε χαμηλή σχάρα για 14-16 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και να φουσκώσει.

 

Συμβουλή: Μπορείτε να προσθέσετε αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, σκόρδο, μυρωδικά ή μπαχαρικά κατά βούληση

Θρεπτικά Συστατικά ανά Μερίδα:
Ανά Μερίδα

Η συνταγή αποτελεί έμπνευση Συνεργατών της Herbalife Nutrition, την οποία επεξεργάστηκε η Rachel Allen.