Γρήγορο και εύκολο, αυτό το πιάτο με πρωτεϊνούχα λαχανικά έχει πλούσια γεύση και μπορεί να καταναλωθεί ως το τέλειο συνοδευτικό για το βραδινό σας γεύμα ή μόνο του για μεσημεριανό.
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C.
Σκεπάστε τη βάση ενός ταψιού με μια στρώση κολοκυθάκια και απλώστε 1 κ.σ. πέστο. Από πάνω, απλώστε μια στρώση μοτσαρέλα σε φέτες και πασπαλίστε με 1 κ.σ. Gourmet Σούπα Tομάτας.
Επαναλάβετε τις στρώσεις. Ολοκληρώστε με μια στρώση κολοκυθάκια. Πασπαλίστε τα κολοκυθάκια με λίγο λάδι, αλατοπιπερώστε και σκεπάστε με αλουμινόχαρτο ή καπάκι.
Ψήστε το φαγητό σκεπασμένο για 20 λεπτά, ξεσκεπάστε το και ψήστε για 10–15 λεπτά ακόμα ή μέχρι να ροδίσει.Γαρνίρετε με φύλλα βασιλικού.
Ανά Μερίδα |
Κατάλληλο για Vegetarian.
Μια συνταγή της Rachel Allen.