Ιταλικά Πρωτεϊνούχα Λαχανικά.

Italian Protein Vegetables

Γρήγορο και εύκολο, αυτό το πιάτο με πρωτεϊνούχα λαχανικά έχει πλούσια γεύση και μπορεί να καταναλωθεί ως το τέλειο συνοδευτικό για το βραδινό σας γεύμα ή μόνο του για μεσημεριανό.

Μερίδες: 6
Συστατικά:
  • 100 g πέστο
  • 2 x 125 g βουβαλίσια μοτσαρέλα σε μπάλες, στραγγισμένη και κομμένη σε φέτες
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα σε ροδέλες πάχους 2 χιλ.
  • 3–4 κλωνάρια βασιλικός
  • 2 ½ μερίδες (80 g) Gourmet Σούπα Τομάτας
Μέθοδος:

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C.

Σκεπάστε τη βάση ενός ταψιού με μια στρώση κολοκυθάκια και απλώστε 1 κ.σ. πέστο. Από πάνω, απλώστε μια στρώση μοτσαρέλα σε φέτες και πασπαλίστε με 1 κ.σ. Gourmet Σούπα Tομάτας.

Επαναλάβετε τις στρώσεις. Ολοκληρώστε με μια στρώση κολοκυθάκια. Πασπαλίστε τα κολοκυθάκια με λίγο λάδι, αλατοπιπερώστε και σκεπάστε με αλουμινόχαρτο ή καπάκι.

Ψήστε το φαγητό σκεπασμένο για 20 λεπτά, ξεσκεπάστε το και ψήστε για 10–15 λεπτά ακόμα ή μέχρι να ροδίσει.Γαρνίρετε με φύλλα βασιλικού.

Θρεπτικά Συστατικά ανά Μερίδα:
Ανά Μερίδα

Κατάλληλο για Vegetarian.

Μια συνταγή της Rachel Allen.