Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C/ σήμα σε αέρα και αλείφουμε ένα τετράγωνο ταψί 20 εκατοστών περίπου. Προσθέτουμε στο μπλέντερ ή μίξερ τα αποξηραμένα δαμάσκηνα μέχρι ομοιογενοποιηθούν και μετά προσθέτουμε το λάδι κανόλα, τη ζάχαρη καρύδας, τη λιωμένη λευκή σοκολάτα, τα αυγά, τη βανίλια Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 Vanilla Cream, το αλεύρι και τη μπέικιν πάουντερ. Μαζί ανακατεύουμε τη μισή ποσότητα της μαύρης σοκολάτας.
Μεταφέρουμε το μείγμα στο ταψί και διασκορπίζουμε τις υπόλοιπες σταγόνες σοκολάτας ή τα κομματάκια σοκολάτας από πάνω. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να σφίξει. Αφήσουμε να κρυώσει εντελώς, το κόβουμε και το σερβίρουμε.
Θερμίδες (kcal) | Λιπαρά (g) | Υδατάνθρακες (g) | Εδώδιμες ίνες (g) | Πρωτεΐνη (g) | |
Ανά Μερίδα | 324 | 16,6 | 31,4 | 5 | 11 |
* Τo προϊόν παρέχει όλα τα διαθρεπτικά οφέλη που περιγράφονται στην ετικέτα μόνο όταν παρασκευάζεται βάσει των οδηγιών στην ετικέτα του προϊόντος.