ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ

Κώδικας Δεοντολογίας Herbalife

Ο Κώδικας Δεοντολογίας Herbalife αποτελεί το πρωταρχικό μέσο με το οποίο η εταιρεία μας εκφράζει τη δέσμευσή της στη δεοντολογική και σύννομη συμπεριφορά των εργαζομένων και των ενδιαφερομένων μερών μας. Ο Κώδικας παρέχει αποτελεσματική και ολοκληρωμένη περιγραφή των προσδοκιών της Εταιρείας όσον αφορά τη δεοντολογική συμπεριφορά και μας καθοδηγεί στην επιδίωξη του σκοπού μας να κάνουμε τον κόσμο πιο υγιή και χαρούμενο.

Οι εργαζόμενοι της Herbalife εκπαιδεύονται κάθε χρόνο όσον αφορά τον Κώδικα. Ο Κώδικας επικαιροποιήθηκε τελευταία φορά στις 16 Δεκεμβρίου 2022.

Γραμμή Δεοντολογίας και Συμμόρφωσης

Είμαστε εδώ και σας ακούμε! Είτε είστε εργαζόμενος της Herbalife είτε είστε συνεργάτης, Ανεξάρτητος Συνεργάτης, πελάτης, πωλητής ή οποιοσδήποτε άλλος, σας ενθαρρύνουμε να εκφράζετε τις ανησυχίες σας σχετικά με ανάρμοστη συμπεριφορά, εικαζόμενες παραβιάσεις του νόμου ή πιθανές παραβάσεις του οικείου Κώδικα Δεοντολογίας της Herbalife, καθώς και άλλων σχετικών πολιτικών και διαδικασιών της εταιρείας.

Αν είστε εργαζόμενος της Herbalife, εξετάστε πρώτα το ενδεχόμενο να μιλήσετε στον προϊστάμενό σας, τον διευθυντή ή τον εκπρόσωπο του τμήματος Δεοντολογίας και Συμμόρφωσης, του νομικού τμήματος ή του τμήματος Ανθρωπίνων Πόρων. Αν δεν αισθάνεστε άνετα να θέσετε το ζήτημα εσωτερικά, σας συνιστάται θερμά να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω επιλογές. Αν δείτε ή ακούσετε κάτι που δεν είναι σύμφωνο με τις αξίες μας, διαθέτουμε διάφορες μεθόδους για να αναφέρετε τις ανησυχίες σας 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, χωρίς ενδοιασμούς ή φόβο για αντίποινα, καλώντας στο +30 21 1198 2708, ή 00800 1809 202 5606, επισκεπτόμενοι τη διεύθυνση IntegrityLine.Herbalife.com ή με αποστολή email στην Υπηρεσία Δεοντολογίας και Συμμόρφωσης, στη διεύθυνση EthicsandCompliance@herbalife.com.  Η γραμμή μας λειτουργεί από ανεξάρτητο τρίτο μέρος. Στις περιπτώσεις που επιτρέπεται από τον νόμο, η καταγγελίες μπορούν να γίνουν ανώνυμα.

Η Herbalife δεν ανέχεται αντίποινα, ή κακομεταχείριση καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ενάντια σε οποιονδήποτε εκφράζει ανησυχίες σχετικά με πιθανή παραβίαση νόμου, κανονισμού ή πολιτικής.

Telephone icone

Κλήση

από κινητό +30 21 1198 2708

00800 1809 202 5606

Open laptop icon

Επίσκεψη στη διεύθυνση

 IntegrityLine.Herbalife.com

email icon - web element

Αποστολή email
EthicsandCompliance@herbalife.com

Κώδικας Δεοντολογίας Herbalife - Δείτε και κατεβάστε τον Κώδικα

Για πρόσθετες λειτουργίες και δυνατότητες, κατεβάστε τον Κώδικα Δεοντολογίας Herbalife σε PDF απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης και προβάλετέ τον στο Adobe.

Herbalife Code of Conduct - Dutch - Dec 16 2022

Herbalife Code of Conduct - English - Dec 16 2022

Herbalife Code of Conduct - French - Dec 16 2022

Herbalife Code of Conduct - German - Dec 16 2022

Herbalife Code of Conduct - Italian - Dec 16 2022

Herbalife Code of Conduct - Polish - Dec 16 2022

Herbalife Code of Conduct - Portuguese Brazil - Dec 16 2022

Herbalife Code of Conduct - Russian - Dec 16 2022

Herbalife Code of Conduct - Turkish - Dec 16 2022