Ποιοι κίνδυνοι για την υγεία συνδέονται με τη Herbalife;

Οδηγός μας τα υψηλά βιομηχανικά πρότυπα για όλα τα προϊοντα της Herbalife Nutrition

Δεν υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία που να συνδέονται με τη Herbalife. Προτού ένα προϊόν φτάσει στο ράφι, περνά από αυστηρές διαδικασίες που διέπονται από τους νόμους, τους κανονισμούς και τις εσωτερικές οδηγίες της ΕΕ και των τοπικών αρχών, για να διασφαλιστεί ότι είναι ασφαλές για κατανάλωση. Αυτές οι οδηγίες ξεκινούν από τη σύλληψη ενός προϊόντος και φτάνουν μέχρι τη συσκευασία. Η Herbalife ακολουθεί οδηγό διασφάλισης ποιότητας 14 βημάτων ώστε να είναι σίγουρο ότι καταναλώνετε μόνο τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα.  

Διαθέτουμε ομάδες Διασφάλισης Ποιότητας και στις 90 + αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Αυτές οι ομάδες βεβαιώνονται ότι κάθε νέο ή υπάρχον προϊόν Herbalife ακολουθεί όλους τους τοπικούς κανονισμούς των κρατικών αρχών σχετικά με τα τρόφιμα.

Κάτι που μπορεί να παρατηρήσετε σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Herbalife είναι ότι ορισμένα προϊόντα ή γεύσεις ενδέχεται να διατίθενται μόνο στην Ευρώπη και την Αφρική, ενώ άλλα προϊόντα και γεύσεις να υπάρχουν μόνο στις ΗΠΑ. Αυτό οφείλεται στα συμπεράσματά μας σχετικά με τις προτιμήσεις του κοινού ως προς τις γεύσεις και τα συστατικά σε διαφορετικές αγορές, αλλά και στη συμμόρφωσή μας με τους τοπικούς κανονισμούς.

 

Πώς διασφαλίζει η Herbalife ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία που να σχετίζονται με τα προϊόντα της;

Η Herbalife έχει συμμετάσχει σε πολλές μελέτες και κλινικές δοκιμές ώστε να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα της είναι απολύτως ασφαλή.  

Μια μελέτη που διενεργήθηκε το 2010 από τους Li Z, et al στο NIH-PubMed, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα υποκατάστατα γευμάτων που είναι ενισχυμένα με πρωτεΐνες δεν επηρεάζουν αρνητικά την υγεία. Τόσο η διατροφή υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες όσο και η διατροφή τυπικής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες ήταν καλά ανεκτές και βιώσιμες. Δεν υπήρχαν μεταβολές στην ηπατική λειτουργία, τη νεφρική λειτουργία ή την πυκνότητα των οστών σε μέταλλα σύμφωνα με κλινικές αξιολογήσεις ρουτίνας.  

Αυτή η μελέτη κατέδειξε ότι τόσο η διατροφή υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες (High Protein - HP) όσο και η διατροφή τυπικής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες (Standard Protein - SP) έχουν ως αποτέλεσμα την αναμενόμενη απώλεια βάρους που χαρακτηρίζει ένα διατροφικό πλάνο με υποκατάστατα γευμάτων για άτομα σε διάστημα 12 μηνών.  

Η Herbalife τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας για όλα τα προϊόντα. Απασχολούμε περισσότερους από 300+ επιστήμονες, ιατρούς και ειδικούς στη διατροφή, την επιστήμη και την υγεία, που διασφαλίζουν αδιάκοπα ότι η ποιότητα είναι το βασικό πεδίο στο οποίο εστιάζουμε. Επίσης, διαθέτουμε πιστοποίηση προτύπου ISO 45001 για την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια από την NSF-ISR σε όλες τις εγκαταστάσεις παρασκευής μας. 

Η Herbalife είναι ασφαλής για την υγεία σας. Πιστεύουμε ότι η γνώση είναι δύναμη μόνο όταν τη μοιραζόμαστε. Η αποστολή μας είναι να βελτιώνουμε τις διατροφικές συνήθειες σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσα από προϊόντα διατροφής με υπέροχη γεύση και επιστημονικό υπόβαθρο, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής που συνδυάζεται με έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Με αυτόν τον τρόπο, σας βοηθάμε να πετύχετε τη σωστή ισορροπία για μια υγιεινή διατροφή.

 

Πηγή: https://www.herbalife.co.uk/faq/what-are-the-health-risks-of-herbalife/.