Τα προϊόντα Herbalife είναι ασφαλή για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Μια έγκυος γυναίκα που μαγειρεύει ένα υγιεινό γεύμα με λαχανικά

Όλα τα διατροφικά συμπληρώματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πρέπει να εξετάζονται με τον/την ιατρό που παρακολουθεί την κύηση. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα προϊόντα μας δεν έχουν υποβληθεί σε ελέγχους που να τεκμηριώνουν ότι είναι ασφαλή για χρήση κατά την κύηση ή κατά την περίοδο του θηλασμού. Συνιστούμε στις μέλλουσες και θηλάζουσες μητέρες να συμβουλευτούν τον/την ιατρό τους πριν τη λήψη του προϊόντος, ώστε να είναι βέβαιες πως η κατανάλωσή του ενδείκνυται για την κατάστασή τους.

Επομένως, είναι κρίσιμης σημασίας ο/η ιατρός που παρακολουθεί την κύησή σας να γνωρίζει όλα τα συμπληρώματα διατροφής που λαμβάνετε, ώστε να κρίνει αν είναι συμβατά μεταξύ τους και αν μπορούν να καταναλώνονται με ασφάλεια, ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες διατροφής ή υγείας σας.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε προϊόντα Herbalife στη διάρκεια της κύησης;

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η μέση γυναίκα πρέπει  να καταναλώνει 2.500 θερμίδες την ημέρα αντί για τις συνιστώμενες 2.100 θερμίδες που ήταν απαραίτητες πριν από την κύηση. Αυτό έχει ως στόχο την υποστήριξη της ανάπτυξης ενός υγιούς βρέφους.

Αν ο/η γυναικολόγος σας έχει απορίες σχετικά με τα συστατικά ή τα προϊόντα μας, μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας μαζί μας στη διεύθυνση gcs@Herbalife.com.

 

Πηγή: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-safe-to-use-during-pregnancy/.