Είναι τα προϊόντα Herbalife ασφαλή για διαβητικούς;

Το υποκατάστατο γεύματος  Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 της Herbalife Nutrition περιέχει 21 γραμμάρια υδατάνθρακες

Οι διατροφολόγοι μας συνιστούν προς όλα τα άτομα με διαβήτη να συμβουλεύονται τον/την προσωπικό τους ιατρό προτού προχωρήσουν σε αλλαγές στη διατροφή τους, καθώς κάθε άτομο έχει ειδικές διατροφικές απαιτήσεις. Όλα τα προϊόντα της Herbalife έχουν δημιουργηθεί ώστε να συμμορφώνονται με την ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία, προκειμένου να είναι ασφαλή για υγιείς ενήλικες.

 

Μπορούν τα άτομα με διαβήτη να χρησιμοποιήσουν προϊόντα Herbalife;

Τα άτομα που πάσχουν από διαβήτη ενδέχεται να είναι σε θέση να συμπεριλάβουν ορισμένα από τα προϊόντα Herbalife στην καθημερινή διατροφή τους. Ωστόσο, η διαθρεπτική αξία στην γκάμα των προϊόντων μας διαφέρει ανάλογα με τη γεύση, το μέγεθος της μερίδας και τον σκοπό του προϊόντος.   

Για παράδειγμα, το  Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 υποκατάστατο γεύματος της Herbalife με γεύση Vanilla Cream περιέχει 21 γραμμάρια υδατανθράκων ανά 250ml, ενώ το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 υποκατάστατο γεύματος με γεύση Banana Cream περιέχει 20 γραμμάρια υδατανθράκων ανά 250ml (εφόσον παρασκευάζεται σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα).

Τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για διαβητικούς εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Αυτοί μπορεί να είναι η κατάσταση της υγείας, ο τύπος του διαβήτη, το προσωπικό περιθώριο πρόσληψης υδατανθράκων με βάση τις συστάσεις ενός επαγγελματία υγείας και η λήψη φαρμακευτικής αγωγής.

Επίσης, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι διατροφικές αλλαγές μπορούν να επηρεάσουν τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα και τη δράση των φαρμακευτικών ουσιών, ενώ ορισμένα άτομα με διαβήτη ενδέχεται να ακολουθούν συγκεκριμένους διατροφικούς περιορισμούς.

Τα άτομα με διαβήτη τύπου 1 ίσως έχουν διαφορετικές διατροφικές απαιτήσεις απ’ ό,τι τα άτομα με διαβήτη τύπου 2. Οι επαγγελματίες υγείας μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τη Herbalife σε περίπτωση που έχουν περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την γκάμα των προϊόντων μας - gcs@herbalife.com.

 

Πηγή: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-safe-for-diabetics/.